Nieuwbouw appartementen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Nu klaar voor bewoning! Luxe nieuwbouw appartementen & penthouses direct aan de golfbaan. Kom en ontdek Jardines de Guadaiza – een elegant nieuwbouwproject in moderne vloeiende lijnen dat harmonieus in het landschap integreert. Niet voor niets op de lijst ‘Best Deals Costa del Sol’. Op een bevoorrechte locatie middenin de natuur en aan de golfbaan.

Ontvang de brochure en een overzicht van de nog beschikbare appartementen met prijzen. Vul voor het ontvangen van de brochure of een reservering onderstaand formulier in en krijg meer info.

Wij zijn de Nederlandstalige agent van de bank en begeleiden Vlaamse en Nederlandse klanten. Bent u van plan binnen 3 maanden de Costa del Sol te bezoeken? De bezichtigingen zijn op afspraak dus reserveer tijdig! Hieronder kunt u desgewenst de data aangeven wanneer u het complex wil bezoeken. Vraag geheel vrijblijvend meer info aan.

5/3/19  Prijzen vanaf € 155.100 –  Nog een tiental woningen op dit complex te koop.


Ron nog bedankt voor de goede voorbereiding en bezichtigingen afgelopen vrijdag. Het wordt toch Alhaurin. Gezien de prijs en dat we er snel in kunnen.

Peter Breuker
nl_NL_formalNederlands (Formeel)
en_GBEnglish (UK) es_ESEspañol fr_FRFrançais de_DEDeutsch nl_NL_formalNederlands (Formeel)